Recuperare medicala si Medicina Fizica

Medicina fizică și de reabilitare este o specialitate medicală care implică restabilirea funcției pentru o persoană care a fost invalidă ca urmare a unei boli, a unui traumatism sau a unei tulburări funcționale.

Medicina fizică și de reabilitare oferă îngrijiri integrate, multidisciplinare, care vizează recuperarea întregii persoane prin abordarea nevoilor fizice, emoționale, medicale, vocaționale și sociale ale individului. Reabilitare înseamnă a restaura capacitatea funcțională.

Reabilitarea este procesul de a ajuta o persoană să atingă cel mai înalt nivel posibil de funcționare, independență și calitate a vieții. Reabilitarea nu inversează sau anulează daunele cauzate de boală sau traumatism, ci mai degrabă ajută la restabilirea persoanei la starea optimă de sănătate, funcționare și bunăstare. Reabilitare înseamnă a restaura capacitatea funcțională.

Inscrie-te acum in asociație, si in calitate de membru si de profesionist sau medic specialist, vei primi invitații la webinariile si simpozioanele noastre cit si newsletter despre metode tratament si cazuri clinice discutate.